Ανακοινώσεις

Μουσεία Νομού

Χάρτης

Τουριστική καμπάνια της Νομαρχίας Λάρισας σε οκτώ πόλεις της Μακεδονίας

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Τουριστική καμπάνια σε οκτώ πόλεις της Κεντροδυτικής Μακεδονίας (μεταξύ αυτών και στη Θεσσαλονίκη) ξεκινά και φέτος η Νομαρχία Λάρισας προκειμένου να προβάλλει το νομό και να προσελκύσει τουρισμό από τις περιοχές αυτές κατά τη θερινή περίοδο. Παράλληλα, καλεί τους παραλιακούς Δήμους και τους τουριστικούς επιχειρηματίες του νομού να πάρουν μέρος στην προσπάθεια αυτή.

Ειδικότερα:
Ένα μίνι λεωφορείο με στελέχη της Νομαρχίας Λάρισας και τουριστικό υλικό αναχώρησε χτες για τις πόλεις αυτές και επί δυο εβδομάδες θα διαφημίζει τις τουριστικές δυνατότητες του νομού στους πολίτες της Κ.Δ Μακεδονίας
Είναι η τρίτη χρονιά που η Νομαρχία Λάρισας προχωρά στην κίνηση αυτή και μάλιστα σε περισσότερες πόλεις.

Όπως σημειώνει η αρμόδια αντινομάρχης κ. Ρένα Καραλαριώτου, κρίθηκε χρήσιμο να ξαναγίνει η καμπάνια αυτή δεδομένου ότι πέρυσι, χάρη σ' αυτήν πολλοί επισκέπτες από την Κ.Δ Μακεδονία γνώρισαν το νομό Λάρισας και τον προτίμησαν για τις διακοπές τους.

«Η Κ.Δ Μακεδονία είναι ένας χώρος που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα», σημειώνει η κυρία Καραλαριώτου, «αφού είναι πολύ κοντά σε μας και οι κάτοικοι του ψάχνουν να βρουν θάλασσες για τις διακοπές τους».

Η ομάδα τουριστικής προβολής της Νομαρχίας Λάρισας θα πραγματοποιήσει την περιοδεία της με το ακόλουθο πρόγραμμα:

- Κοζάνη χθες και σήμερα (16 και 17 Μαΐου
- Γρεβενά, την Παρασκευή 18 Μαΐου
- Καστοριά το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Μαΐου
- Φλώρινα, τη Δευτέρα 21 Μαΐου
- Νάουσα την Τρίτη 22 Μαΐου
- Έδεσσα την Τετάρτη 23 Μαΐου
- Βέροια την Πέμπτη και Παρασκευή 24 και 25 Μαΐου
- Θεσσαλονίκη την Τετάρτη και Πέμπτη 30 και 31 Μαΐου.

Το «μίνι μπας» της Νομαρχίας Λάρισας θα εγκαθίσταται κάθε φορά σε κεντρικά σημεία των πόλεων αυτών, και οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Τουρισμού θα διανέμουν διαφημιστικό υλικό, θα παρέχουν πληροφορίες προς το κοινό σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει ο νομός για διακοπές, ενώ θα προβάλλεται και βίντεο με τα αξιοθέατα της περιοχής μας.

Εκτιμάται ότι με την καμπάνια, μεγάλος αριθμός επισκεπτών από την Κ.Δ Μακεδονία θα γνωρίσουν τουριστικά το νομό, ενώ συναντήσεις θα επιδιωχθούν φέτος με φορείς των περιοχών αυτών προκειμένου να υπάρχει μια μόνιμη συνεργασία στο θέμα του τουρισμού.

Copyright Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας - Created by itbiz