Ανακοινώσεις

Μουσεία Νομού

Χάρτης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επιβεβαιώνοντας τη στροφή στο μεσογειακό τουρισμό, ενόψει και των «Μεσογειακών Αγώνων 2013», η Νομαρχία Λάρισας συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Μαδρίτης που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα.

Είναι η πρώτη φορά που η Νομαρχία Λάρισας επέλεξε να συμμετάσχει σε μια σειρά από πρωτεύουσες μεσογειακών χωρών. Μετά τη Μαδρίτη, θα ακολουθήσει η Λευκωσία και η Ρώμη.

Ο σκοπός είναι προφανής: οι μεσογειακές χώρες θα αποτελέσουν προνομιακό πεδίο για τον τουρισμό τα επόμενα χρόνια και η Νομαρχία Λάρισας θα κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση ανοίγοντας νέες αγορές.

Το περίπτερο της Νομαρχίας Λάρισας στην Έκθεση της Μαδρίτης έγινε πόλος έλξης αρκετών επισκεπτών, προς τους οποίους διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό ενώ επαφές έγιναν και με εξειδικευμένα στελέχη της τουριστικής αγοράς.

Το ενδιαφέρον των Ισπανών, όπως τόνισε σχετικά η αρμόδια αντινομάρχης κ. Ρένα Καραλαριώτου, εστιάστηκε κατά ένα μεγάλο μέρος στον Όλυμπο και στις δυνατότητες για την επίσκεψη και την προσβασιμότητα του.

Κορυφαία στιγμή της Έκθεσης ήταν η επίσκεψη στο περίπτερο του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος της Βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας.

Copyright Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας - Created by itbiz