Ανακοινώσεις

Μουσεία Νομού

Χάρτης

Ολοκλήρωση της Τουριστικής Καμπάνιας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας σε πόλεις της κεντικής και δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Θεσσαλίας προκειμένου να προωθήσει τουριστικά το Νομό Λάρισας.
Με πρώτο σταθμό την Κοζάνη και τελευταίο τη γειτονική μας Καρδίτσα, για 12 ολόκληρες ημέρες το ειδικά διαμορφωμένο mini-bus της Νομαρχίας Λάρισας στάθμευε σε κεντρικά σημεία των πόλεων και διένειμε τουριστικά φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό για το νομό.
Με σύνθημα "Larissa-Greece,κάθε εποχή τέλεια επιλογή", οι υπάλληλοι της Νομαρχίας ενημέρωναν τους υποψήφιους παραθεριστές για τις φυσικές ομορφιές καθώς επίσης για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρει ο τουρισμός του Νομού Λάρισας. Παράλληλα μερίμνησαν να προωθήσουν το υλικό σε τουριστικά γραφεία και ξενοδοχειακές μονάδες της κάθε πόλης που επισκέφθηκαν.
Παρόμοιο υλικό διανεμήθηκε και από ιδιωτικές επιχειρήσεις του Νομού που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Τουρισμού και οι οποίες συμμετείχαν στην περιοδεία κατόπιν δημόσιας πρόσκλησης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας.
Το ενδιαφέρον του κόσμου για τις όμορφες και καθαρές παραλίες του νομού Λάρισας ήταν έντονο, ενώ έκδηλη ήταν η έκπληξη και ο εντυπωσιασμός τους για τον πλουραλισμό των δυνατοτήτων και ευκαιριών που προσφέρει τουριστικά ο νομός Λάρισας. Ένας νομός που βρίσκεται σχεδόν δίπλα τους γεωγραφικά.
Η ανταπόκριση του κόσμου στις περιοχές που πραγματοποιήθηκαν οι επισκέψεις κρίνονται ως ιδιαίτερα ενθαρρυντικές ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε ορισμένες πόλεις ανέμεναν τη φετινή παρουσία καθώς παρόμοιες επισκέψεις είχαν γίνει και στο παρελθόν.
Με ανάλογες πρωτοβουλίες η Νομαρχία Λάρισας ευελπιστεί να καταστήσει τα παράλια,αλλά και το σύνολο του νομού, ελκυστικό τουριστικά προορισμό και προσβλέπει στην προσέλκυση τουριστών από την Ελλάδα αλλά και τουριστών από τις γειτονικές χώρες.
GreekEnglish (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)

Τουρισμός

Multimedia

photo_gallery
video_gallery
video_spot
booklets
Copyright Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας - Created by itbiz